Serierne

Pipanella
Pipanella - serien hvor alle former, farver, elegante overflader og smukke glasurer matcher hinanden. De er hver især et lille kunstværk med hvert sit poetiske udtryk og overraskende mønster - hvor gammelt møder nyt, feminint møder maskulint og robust møder skrøbeligt.
Se "Pipanella"-serien

Winter Stories
Winter Stories – der bringer varme, magiske fortællinger og hygge til alle de mørke vinterdage, og skaber den rette julestemning.
Se "Winter Stories"-serien

Samsurium
Samsurium – det skarpe, det bløde, det stærke og det sarte kombineres. Alle i genkendelige former, men sammensat på en helt ny måde. Alle fortæller hver sin historie - historien kan være forskellig for de øjne der ser dem.
Se "Samsurium"-serien

Sweet Stories
Sweet stories – med små værker der minder os om at huske på de helt særlige mærkedage og begivenheder. De små stager som år efter år kan tages frem til fødselsdage – men som også klæder påskebordet. Eller de fine bonbonniers – der kan gemme på små og store minder og historier fra livet. Måske den første tand, det første smykke, det første kærestebrev men som også kan omfavne dine små hemmeligheder.
Se "Sweet Stories"-serien

Alba
Alba – med de runde former og enkle mønstre som du let kan kombinere med dit eksisterende interiør og service.
Se "Alba"-serien

 

 

Kig med ”behind the scenes” og se hvordan produkterne bliver til.

 

ALLE PROCESSER ER UDFØRT I HÅNDEN – FRA DESIGN TIL PRODUKTION

Tilbage til Stories